ЛОГО БЕЗ ФОН

Изграждането на детската площадка в квартал Младост, предоставена от магазините за хранителни стоки „Бакалия“, е вдъхновяващ проект, който обещава да промени начина, по който децата се забавляват в София. Това ще бъде мястото, където децата ще имат възможност да изразяват своята креативност, да се развиват и да се научават през играта.

Детската площадка, оформена като кораб, съчетава в себе си разнообразни игрови структури, цветни огради и богата палитра от забавления, които ще привлекат децата от различни възрасти. Тук децата ще създават приятни спомени и ще се научат на ценните уроци за социалното взаимодействие и обогатяването на знания.

Магазините „Бакалия“ не само предоставят висококачествени хранителни стоки, но и инвестират в общността, създавайки място, където семействата могат да се събират и се наслаждават на времето си заедно. Тази инициатива подчертава ангажимента на „Бакалия“ към обществената отговорност и подкрепата към децата и техните семейства.

Създаване на Живописна Детска площадка в Квартал Младост, София

Ако сте родител в София, който търси идеалното място, където да заведе децата си за някои игри на открито? Не търсете повече, защото предстоящата детска площадка от веригата магазини за хранителни стоки „Бакалия“ обещава да бъде център на забавление и радост за децата на възраст от 3 до 12 години. В тази статия ще се запознаем с подробностите на този невероятен проект и защо той се очаква да стане предпочитаното място за семействата в Младост и не само.

Визията

Бакалия, утвърдено име в индустрията на храни и напитки, се впуска в изключителна мисия – да създаде многофункционална детска площадка, което не само ще служи като място за отдих, но и като място за учене и социално взаимодействие. Визията е да се изгради цветно и привлекателно място за децата и техните родители, приличащо на кораб, оборудвано с разнообразни игрови структури и удобства, отговарящи на различните нужди на децата.

Цветно Чудесно Кралство за Децата

Централната част на този проект е с морска тематика, оформено като кораб. Изпъстрено с ярки цветове, то ще улови въображението на децата и ще ги пренесе в вълнуващо морско приключение. Корабът ще има пързалки, въжета за катерене и интерактивни елементи, за да забавлява децата часове наред.

Пейки и Кошчета за Боклук

За удобство на родителите и грижа за околната среда, на игрището ще има множество пейки, където те могат да си почиват, докато техните деца се забавляват. Кошчетата за отпадъци ще бъдат разположени стратегически, за да се насърчи чистотата на игрището.

Цветна Ограда и Детска Беседка

Оградата около детската площадка ще бъде изработена в ярки цветове и форми, които да привличат децата и да създадат приятна атмосфера. Детската беседка ще предостави място за почивка и игра, като същевременно предпазва децата от слънцето или дъжда.

Игра на Морски Шах

За по-големите деца, които обичат предизвикателства, ще има игра на морски шах. Тази интелектуална игра ще насърчи стратегичното мислене и състезателността между децата.

КАКЪВ Е ТОЧНИЯ АДРЕС?

Детската площадка е планирана да бъде построена в близост до нашия магазин ТУК